Proiectul E.M.A

EI MERITĂ
AJUTOR!

Fie ca vrem sau nu sa acceptam, pierderile sunt parte din viata noastra si, cu timpul, invatam sa traim cu ele intr-un fel sau altul. Dar niciodata nu inceteaza sa ne doara… Plecarea de langa noi a dragei noastre EMA, o fetita minunata de numai 2 luni, a fost, cu siguranta, cel mai nefericit lucru care se putea intampla. Am simtit atunci ce inseamna sa ti se schimbe viata intr-o fractiune de secunda, am fost alaturi de parintii si familiile lor care au luptat din rasputeri pentru a o tine alaturi de noi, insa, din pacate, nu toate intamplarile au un final fericit.

Am aflat tot atunci ca pentru Sectia de Terapia Intesiva din cadrul Spitalului Judetean s-au strans fonduri si s-a reusit modernizarea acesteia. Deci se poate.

Credem, asadar, ca si copiii nostri au dreptul la un spital mai bun, la conditii de spitalizare, investigare si tratamente de calitate si chiar la o sansa pentru viata sau macar la un sfarsit cu decenta. Ei merita ajutor !!! Si multi copii sunt stabilizati chiar aici, la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Louis Turcanu din Timisoara. Din pacate, un aparat de oxigen, un senzor sau un monitor, esentiale poate pentru salvarea unei vieti nu se pot cumpara de la coltul strazii atunci cand ai nevoie urgenta de ele, atunci cand totul depinde de aceste dotari tehnice. Daca ele ar exista, propozitia asta si multe altele ar incepe cu « din fericire… ».

In acele zile, la sugestia si dorinta parintilor si familiei Emei am hotarat sa infiintam Proiectul de Modernizare a sectiei de Terapie Intensiva si UPU din cadrul spitalului Louis Turcanu. In cadrul acestui proiect, împreuna cu conducerea spitalului, am stabilit o lista de echipamente care sunt necesare pentru funcționarea optima a secției. Astfel , începând cu anul 2013, Clubul Kiwanis Timisoara a reușit pana acum sa doneze echipamente in valoare de peste 316.000 RON, o buna parte din suma fiind stransa cu ajutorul vostru, cei care participati la Cheile Nerei MTB & Trail Run.

Echipamente donate:

  • 3 Volumate
  • 3 Injectomate
  • 2 Monitoare pentru functii vitale
  • 3 Paturi terapie intensiva
  • 1 Ventilator
  • 1 Frigider medicamentatie
  • 1 Kit diagnostic infectii respiratoare


Multumim pentru sustinere!

Parteneri si Sponsori

client
client
client
client
client
client
client
client
client